RenInstrumenten
logo2008Background
HomeNieuwsSpeellijstCD's
ContactWorkshopsJakarta Street bandKalangkang
Eté ParfaitGong TirtaTheater DjempolSamenwerking
Past ProjectsOver RenadiLinksgeluidsfragmenten

Op zoek naar live muziek? We denken met u mee! >

 

Als u op zoek bent naar de juiste live muziek voor uw evenement helpen wij u graag persoonlijk verder. Enige algemene richtlijnen voor het maken van de juiste keuze uit ons aanbod willen we u hieronder alvast graag geven. Let wel: welk ensemble u ook kiest, wij doen ons best om, in samenspraak met u, het meest passende programma samen te stellen:

* Een kleinschalig ensemble voor intieme gelegenheden: Kalangkang (Indonesisch) of Eté Parfait (Westers).

* NIEUW! Een dynamische akoestische band met een veelheid aan invloeden (Indonesisch, flamenco, Arabesk, jazz, klassiek): Hayat Ketiga (zie 'Nieuws'-pagina).

* Voor grotere evenementen met ruimere uitstraling is ons groot gamelan ensemble Gong Tirta zeer geschikt. Een concertprogramma is mogelijk, maar ook als 't kleurrijke achtergrondmuziek is wat u zoekt, kan Gong Tirta een uitstekende keus zijn. Optie: exotische, dynamische en verfijnde Balinese dans. We werken samen met zeer uiteenlopende dansers en dansgroepen en hebben programma's voor kinderen en volwassenen. Voor elk wat wils!

* Wanneer een 12-14 koppig gamelan orkest een beetje te veel van het goede is, vraag dan naar onze kleine gamelan optie.

* NIEUW in 2012:vertelmuziektheater 'Een Kikker in het Paleis!?' met een multiculturele insteek voor kinderen (zes jaar en ouder) wordt u gebracht door Gong Tirta.

* Leuke, intensieve hands-on activiteiten voor uw gasten? Kijk op onze workshops-pagina!

En als u andere wensen heeft, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen de tijd om tot de voor u beste oplossing te komen. Ook als het budget een probleem is, kunnen we wellicht een speciale prijs voor u maken.

tel. +31 - (0)6 - 18 7070 52

e-mail renadisantoso0@gmail.com

Om de folder/tarievenlijst te bekijken klik a.u.b. hier>Folder groepen en artiesten

>Folder workshops

Inhoudsopgave van deze site

 

Voorblad - op elke pagina kunt u op één van de twee logo's links bovenaan klikken om terug te gaan naar het voorblad van deze site. Van daar kunt u, indien gewenst, de Engelstalige site bezoeken.

Home - (deze pagina) UPDATED 4 juni 2015 2014.

Nieuws - recente, actuele en toekomstige optredens en projecten. Huidige update: 4 juni 2015.

Speellijst - overzicht van vorige optredens. Update 11 juni

CD's - luister en bestel. Nu ook de DVD 'Tales of Two Continents'!

Contact - indien u meer informatie wenst, of suggesties heeft.

Workshops - het educatieve aanbod op het gebied van gamelan muziek, Indonesische dans en pentjak silat.

Jakarta Street Band - folk/pop/wereldmuziek op gitaar, kendangs (handdrums), suling (bamboefluit), vox en viool. De band bestaat niet meer, maar de pagina blijft in gebruik als voornaamste bron van info. De CD blijft wel verkrijgbaar!

Kalangkang - klein kamermuziek ensemble bestaande uit ketjapi (citer), suling en zang. Addendum: voormalige leadzanger Tino Liauw(RIP) is inmiddels vervangen door Jeroen Sep op bonang en gong. Voor het downloaden van de eerste CD 'Rambut Panjang' ga naar: https://kalangkang.bandcamp.com/

Eté Parfait - Renadi Santoso en Jessica Polak spelen, componeren en bewerken quasi-middeleeuwse en renaissance muziek, alsmede Keltische, Sefardische en andere folk. Download de CD: https://eteparfait.bandcamp.com/

Gong Tirta - modern en traditioneel gamelan ensemble speelt muziek uit Bali en eigen composities en bewerkingen. Voor video's van Gong Tirta bezoekde officiële Gong Tirta YouTube page.

Theater Djempol - verhalenverteltheater voor kinderen en anderen v.a. 6 jaar, met verteller Martijn Apituley en regisseur Dominique Roskott. Renadi is inmiddels gestopt bij Theater Djempol.

Dance - engelstalig, under construction.

Samenwerking - de meest actuele samenwerkingsprojecten.

Past Projects - een kleine selectie projecten uit het verleden:

Santoso Sings - Adi Santoso zingt in zijn zeer persoonlijke stijl van 'Seriosa' liederen van het krontjong en 'Lagu rakyat' repertoire.

Angklung Santosa - Indonesische wereldmuziek op bamboe instrumenten.

Awas! - gamelan prog. rock.

Aorta - 'spirituele', avant-garde rock. Met Mark van Kempen (drums, keyboard, vox). Zie ook hieronder de link van Jamendo!

Immortal Fit - prog. soulfusion. Met o.a. Akkemay Elderenbos (leadvocals, piano).

Over Renadi - beknopte CV. Een uitgebreide cv is beschikbaar in het Engels>

Links - alle externe links die in deze site genoemd worden bij elkaar.

Geluidsfragmenten - alle geluidsfragmenten op deze site zijn hier overzichtelijk gegroepeerd.

 

 

NIET VOOR WATJES:

Sinds het prille begin in 1978 tot 2003 heeft Renadi gepionierd in de geïmproviseerde muziek en bijgedragen aan een aantal unieke, zeer vruchtbare en creatieve projecten. Moderne selecties uit letterlijk honderden uren band- en cassette opnamen, alsmede digitale DAT en harddiskfiles worden druppelsgewijs beschikbaar gemaakt op het web door OMA Records.

Op de music sharing site Jamendo is momenteel het album 'Chromatic Dreams' van Aorta (1982 -1992) te beluisteren en gratis te downloaden. Een korte achtergrondhistorie van Aorta staat op de Past Projects pagina.

Verder op Jamendo ook het album 'Oblivion' (1998 - 2001) van Santoso, Von Tilzer, Van Eck en Van Kempen.

En op Bandcamp: Kieselguhr (1979 - 2003) met zeven albums.

 

 

 

 

item1
Disclaimer

Top

renadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comrenadi.comr
Logo2008bannerNieuwsSpeellijstCD'sContactWorkshopsJakarta Street bandKalangkangEté ParfaitGong TirtaTheater DjempolSamenwerkingPast ProjectsOver RenadiLinksgeluidsfragmenten